5 milyarlık yatırımda son 23 gün
 Tüpraş tarafından sürdürülen Fuil Oil Dönüşüm projesinde günler sayılmaya başladı. Projenin tamamlanması için 23 gün kalırken, KTO toplantısında da önemli çalışmanın sağlayacağı istihdam konuşuldu.

KTO Ekim ayı toplantısında konuşan Mustafa Efe, 5 milyar dolarlık maliyeti olan proje için günlerin sayıldığını ve ilçe için önem taşıyan çalışmanın Şubat 2015’te yapılacak açılışla devreye alınacağını söyledi.

Toplantıda kobiler tarafından da gündeme getirilen çalışmanın, 3 milyar dolar ana proje, 2 milyar dolar da yan projelerle, toplam 5 milyar dolara mal olacağı belirtildi. KTO üyelerine devreye alınacak olan yeni çalışma ile ilgili bilgiler de verildiği ve 8 bin geçici işçi ile yapılan çalışmanın bitiminden sonra da 500 kişilik daimi kadronun burada görev yapacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817