5 Y KAVGASI..!

42 yaşında olan ve halen bir özel şirkette teknik görevli olarak çalışan Zafer Kurt, AK Parti gençlik kollarından gelerek siyaset yaptığını ve seçm çalışmaları sırasında 5 Y sözünü kullandığını ifade ederek, “Bana ait olan 5 Y’ye (Yalana-Yılana- Yolana-Yer –Yok) sözü, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tarafından açılımlarında değişiklik yapılarak, (Yolsuzluk- Yasaklar- Yalan- Yalakalık- Yandaşlık) olarak kullanılmıştır. Ancak, temelde bana ait olan ve açılımları değiştirilen 5 Y’ye yer yok sözü noter onaylı olarak tescillenmiş haliyle tarafıma aittir. Bu nedenle, sözümün siyasi alanda kullanılmamasını benden özür dilenmesini istiyorum” dedi.

Zafer Kurt gerekirse bu konuda mahkemeye de gideceğini ve 5 Y sözü kullanıldığı için hakkını arayacağını da belirterek, “Ben bu sözü 2104 yılında seçim meydanlarında kullandım ve 2013 yılında da notere onaylatarak yola çıktım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817