50 TON AKARYAKIT ÇALMIŞLAR!
 İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, gelen bir istihbaratı değerlendirerek akaryakıt kaçakçılarına şok bir operasyon düzenledi. Alınan bilgi ve iddialara göre; Körfez’de kiralanan bir oto yıkama dükkana polis ekipleri baskın yaptı. Baskında işyerinden 10 metre uzunluğunda bir tünel kazılarak NATO Boru hattına ulaşıldığını tespit etti. Zanlıların tünelde boru çekerek aldıkları akaryakıtı kurdukları özel bir düzenekle tanklara doldurulduğu ve satıldığını belirlendi.  Polisin yaptığı çalışmalar sonucu  şahısların  şimdiye kadar  maddi değeri 200 bin lira olan 50 ton  akaryakıt çaldığını tespit edildi.  

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Delilleri toplayan emniyet güçleri  polis baskını sonrasında ortalıklardan kaybolan zanlılar için ilimiz başta olmak üzere Bursa ve Yalova’da eş zamanlı baskın gerçekleştirildi. Baskınlarda olayla bağlantılı olduğu belirlenen Ş.A, M.Z., M.Ç ve E.P gözaltına alındı. Zanlıların ev ve iş yerleri ile araçlarında yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait mermiler ile suçta kullanılan aparatlar ele geçirildi. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen ve ifadeleri alınan zanlılar, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817