banner2779
banner2752
banner2750

50. Yıl Ortaokulu’nda  ‘’Başkan amca’’ heyecanı

50. YIL ORTAOKULU’NU ZİYARET

İzmit 50. Yıl Ortaokulu’nun 8. sınıf öğrencisi Ecem Bayezit, kısa süre önce Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etmiş ve öğrencilere matematiği sevdirmek amacıyla icat ettiği ‘’Matser 22’’ projesini tanıtmıştı. Ecem’in Büyükşehir’in her yıl dağıttığı laptoplarla çalışarak geliştirdiği projeden çok etkilenen Başkan Karaosmanoğlu, küçük dahiyi okulunda ziyaret etme sözü vermişti.

ECEM’E VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Ecem’e verdiği sözü tutan Başkan Karaosmanoğlu, İzmit 50. Yıl Ortaokulu’na konuk oldu. Okul müdürü Erol Nalçacı ve öğretmenler tarafından okul bahçesinde karşılanan Başkan Karaosmanoğlu’nun okullarını ziyaret edeceğini duyan öğrenciler de çok heyecanlıydı. Başkan Karaosmanoğlu’nu okulun merdivenlerinde çiçeklerle karşılayan yüzlerce öğrenci, bir anda etrafını sardı ve sevgi gösterilerinde bulundu.

BAŞKAN DERS DİNLEDİ

Öğrencilerin bu heyecanına ortak olan Başkan Karaosmanoğlu da, hepsine tek tek sarıldı, başlarını okşadı. Kocaeli’ndeki tüm öğrencileri ve tüm çocukları; kendi çocuğu, kendi torunu gibi gördüğünü söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, sınıfları da ziyaret etti. Küçük dahi Ecem’e ders gördüğü sınıfında konuk olan Başkan Karaosmanoğlu, bir süre ‘’medya okur-yazarlığı’’ dersini de dinledi.

HAYATA ÇOK İYİ HAZIRLANIN

Öğrencilik ve öğretmenlik yaptıkları dönemden bu yana müfredatın çok geliştiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Hepiniz kendinizi çok iyi yetiştirmeli, hayata çok iyi hazırlanmalısınız. Bunu da bu okullarda, bu sıralarda gerçekleştireceksiniz. Öğretmenleriniz ve bizler sizin en iyi şekilde yetişmesi, geleceğe en iyi şekilde hazırlanması için çalışıyoruz’’ dedi.

HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUM

Büyükşehir olarak üniversite sınavında ilk yüze girenlere otomobil, başarılı öğrencilere yüzlerce bisiklet gibi projelerle başarıyı ödüllendirdiklerini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Verdiğimiz bilgisayarları kullanan Ecem arkadaşınız, çok önemli bir proje geliştirdi. Bizim için hepiniz çok değerlisiniz, hepiniz dahisiniz, hepiniz geleceğin idarecileri, yöneticilerisiniz. Hepinizde büyük bir enerji, büyük bir potansiyel görüyorum. Ecem’le ve hepinizle gurur duyuyorum’’ ifadesini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751