banner2779
banner2752
banner2750

52. Büyükler Avrupa Karate Şampiyonası başlıyor
  

 Perşembe günü çeşitli kategorilerdeki müsabakalarda başlayacak olan şampiyona Cumartesi günü öğleden sonra düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek. Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapılacak olan şampiyonaya bu yıl 46 ülkeden 520 sporcunun katılması bekleniyor.

 

4 KATEGORİDE DÜZENLENECEK

Avrupa Karate camiasının gözlerinin Kocaeli’ne çevrileceği Büyükşehir Avrupa Karate Şampiyonasında kata, kumite, takım kata ve takım kumite olmak üzere 4 kategoride mücadele verilecek.

 

PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLIYOR

Şampiyona Perşembe günü bay bayan sporcuların tartıya çıkmasının ardından 11.30’da çeşitli kategorilerdeki müsabakalarla başlayacak. 5 Mayıs Cuma günü ise 10.00’da müsabakalar başlayacak. Şampiyonun açılış seremonisi ise aynı gün 17.30’da saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla gerçekleştirilecek. Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve diğer protokol üyelerinin konuşmalarıyla Cuma günkü etap tamamlanacak.

 

CUMARTESİ VE PAZAR GÜNKÜ MÜSABAKALAR

Cumartesi günü ise müsabakalar 09.30 itibariyle çeşitli kategorilerdeki müsabakalarla devam edecek ve ardından madalya törenleri yapılacak. 52. Büyükler Avrupa Karate Şampiyonası Pazar günü yoğun müsabakalara sahne olacak. Sabah saatlerinde bay bayan takım kata bronz müsabakaları ile başlayacak olan mücadele, bay takım kumite bronz ve bay bayan kata final müsabakası ile sürecek. Öğleden sonra ise bay takım kumite müsabakaları yapılacak. Bu müsabakanın tamamlanmasıyla madalya töreni gerçekleştirilecek. 52. Büyükler Avrupa Karate Şampiyonası 13.30’da düzenlenecek kapanış seremonisi ile sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751