52. DÖNEM İTFAİYECİLERİ SERTİFİKALARINI ALDI
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) işbirliği ile gerçekleştirilen temel itfaiyecilik eğitimlerinin 52.’si düzenlenen sertifika programıyla tamamlandı. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara ve Şube Müdürleri katıldı. Programda Malatya ve Filistin’den eğitime gelen 20 itfaiyeci törenle sertifikalarını aldı. Kocaeli İtfaiyesi bugüne kadar bin 415 kişiye sertifika verdi. Eğitimleri tamamlanan itfaiyecilere TBB tarafından çeşitli teçhizatlar hediye edildi.

 

ÇEŞİTLİ EĞİTİMLER ALDILAR

Konuk itfaiyecilere Eğitim Merkezi alanında teorik ve uygulamalı eğitimler verildi. Programda itfaiyecilere yangın, deprem, trafik kazalarına müdahale, yüksekten ve alçaktan kurtarma, tehlikeli kimyasal maddelere müdahale teknikleri, kapalı ve dumanlı ortamlarda hareket tarzı gibi birçok mesleki konularda eğitim verildi. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan itfaiyeciler sertifikalarını aldı.

 

EĞİTİMLER YARARLI OLDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği ortaklığında gerçekleşen eğitimlere Malatya’dan 7, Filistin’den 13 itfaiye eri katıldı. Grup adına konuşan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eri Mustafa Özey, ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’’ dedi.

 

TÜRKİYE’YE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Düzenlenen sertifika programında Filistin grubu adına söz alan Ahmad Eymen, ‘’Kocaeli’ye teşekkür ediyorum. Filistin olarak teşekkür ediyorum. Bu aldığımız eğitim bizlere çok fayda sağlayacak’’ ifadesini kullandı.

 

İTFAİYECİLER KARDEŞTİR

Gerçekleştirilen sertifika programında söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara, ‘’Bütün itfaiyeciler kardeştir. Sizler herkesin zorluğunda kahramanca mücadele edenlerdensiniz. Birlik ve beraberlik çok önemli itfaiyecilik mesleğinde, bu işin fedakarlık olduğunu unutmadan çalışmak lazım. Bugün 52.’sini düzenlediğimiz eğitimlerimizi tamamlamış bulunmaktayız. Bugüne kadar bu eğitimler sayesinde bin 415 dost kazandık. Bizler tecrübelerimizi sizlerle paylaşıyoruz. Sertifikalarınız hayırlı uğurlu olsun‘’ şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817