6 KİŞİ İTİRAFÇI OLDU

Alınan karara istinaden 04 Ocak günü Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından sabah saatlerinde operasyon için düğmeye basıldı. İhraç, emekli ve muvazzaf 1 Albay, 1 Yarbay, 2 Binbaşı, 8 Yüzbaşı,8 Üsteğmen ve 6 Teğmeni yakalamak için İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Zonguldak, Afyonkarahisar, Konya, Samsun ve Bursa illerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlar kapsamında 21 kişi yakalanırken, 5 kişinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen ve sorgularına başlanan şüphelilerden 6’sı, etkin pişmanlıktan faydalanmak ve itirafcı olmak istedikleri öğrenildi.

Bu gelişme üzerine 6 şüpheli sabah saatlerinde Kocaeli Adliyesine getirilerek sorgularına başlandı. Şüphelilerin adliyedeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817