6 önemli isim geliyor
 MHP'nin 6 önemli ismi yarın ve cumartesi günü  çeşitli temaslarda bulunmak için ilimize geliyor. 2 gün boyunca Kocaeli'de kalacak yöneticiler, MHPteşkilatlarını da gözden geçirecek. Heyet,  basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek bir takım açıklamalarda bulunacak. Genel merkez yöneticileri kahvaltının ardından ilçelere giderek incelemelerde bulunacak.
 
GÖZDEN GEÇİRİLECEK
Merkez yürütme kurulu üyeleri Savaş Çolak, Bülent Karataş, Saffet Sancaklı, genel sekreter yardımcısı Abbas Bozyel, Adana milletvekili Ali Halaman ve Kocaeli Milletvekili Lütfü TürkkanMHP teşkilatlarıyla bir araya gelecek. Ziyaretler, yarın sabah Negra Cafe'de basın mensuplarıyla birlikte yapılan kahvaltıyla başlayacak. Ardından her yönetici yanına il yöneticilerini de alarak ilçelere dağılacak. Ziyaretlerde yerel seçim çalışmaları ele alınırken teşkilatın durumu da gözden geçirilecek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817