banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

6. ROMAN SÜNNET ŞÖLENİ'NDE BULUŞALIM
 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Roman Konfederasyonu ile birlikte organize ettiği 6. Roman Sünnet Şenliği, 04 Eylül Pazar günü düzenlenecek kortej yürüyüşüyle başlayacak. Sünnet çocukları kortej eşliğinde geçecekleri lunaparkta eğlenceli saatler geçirdikten sonraSekapark’taki şölene geçecek.

 

KORTEJ VE LUNAPARK

6. Roman Sünnet Şöleni, saat 13.30’da Merkez Bankası önünden başlayacak kortejle start alacak. Roman sünnet çocukları Merkez Bankası’ndan Mimar Sinan Köprüsü’ne mehter takımı eşliğinde yürüyecek. Şölen daha sonra sünnet olan çocukların, Roman derneklerinin ve spor kulüplerinin fuar alanındaki Lunapark eğlencesiyle devam edecek.

 

SEKAPARK’TA ŞÖLEN ALANI

Sekapark’taki Uçurtma Tepesi’nde kurulan şölen alanında Saat 17.00’den itibaren çeşitli ikramlar, mehter ve çocuk oyun gruplarının eğlenceli aktiviteleri yer alacak. Çocukların eğlenmeleri amacıyla alana oyun grupları kurulacak ve palyaço gösterileri yapılacak. Gecede çocukların Burak Abisi Burak Sezen sahne alacak. Hasan Dursun’un okuyacağı ilahilerle şölen sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826