7 bin lira borç için canına kıydı

Körfez’de görenlerin içlerini acıtan, yakınlarını yasa boğan bir intihar olayı yaşandı. Selçuk Tüfekçioğlu (66) adlı Hava Ast Subay emeklisi şahıs, bankaya gitmek üzere evden çıktı ve bir süre sonra oğlunu arayıp, canına kıyacağını söyledikten sonra intihar etti.

Alınan bilgi ve iddialara göre İzmir’de oturan Selçuk Tüfekçioğlu, eşi Hürriyet ve oğlu Burçin ile birlikte Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mert Sokak’ta ki kayınvalidesi Nazife Elekli’nin yanına geldi. Eşiyle birlikte rahatsız olan kayınvalidesine bakan Selçuk Tüfekçioğlu, sabahleyin aileyle birlikte güle oynaya kahvaltısını yaptı. Daha sonra bankaya gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Bir süre kendisinden haber alamayan yakınları aradığında, bankada sıra beklediğini söyleyen Selçuk Tüfekçioğlu, daha sonra da oğlu Burçin’i aradı ve 7 bin lira borcunun olduğunu, canına kıyacağınıu söyleyerek telefonu kapattı. Aramalara cevap verilmemesi üzerine durumu polise bildiren aileye acı haber evlerinin 200 metre yukarısından Mimar Sinan Mahallesi Bağlar Caddesi’nden geldi. Burada inşaatın altında yatan bir erkek cesedi bulan pplis, yaptığı incelemede ölenin Selçuk Tüfekçioğlu olduğunu tespit etti. Yapılan araştırmada Selçuk Tüfekçioğlu’nun boş olan 5 katlı eski inşaatın çatısından atladığını belirledi.

İntihar haberini alan aile yakınları olay yerine koşarken, 7 bin lira gibi bir borç nedeniyle canına kıyan taihsiz adamın ölümü akrabalarını yasa boğdu. Eşinin üzeri örtülü cesedini gören Hürriyet Tüfekçioğlu sağlık görevlilerinin müdahalesi ile ayakta güçlüğkle durabildi. Ölen Selçuk Tüfekçioğlu’nun yarın Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi. Canına kıyan Selçuk Tüfekçioğlu bir çocuk babasıydı.

Bölgedeki tek boş bina

Bunalıma girerek canına kıyan Selçuk Tüfekçioğlu’nun intiharını gerçekleştirdiği bina , bölgedeki tek boş  ve metruk bina. Sahipleri tarafından yıkılmak istenen bina, çatısında bulunan iletişim firmasına ait baz istasyonu nedeniyle yıkılamıyordu. Bu durum gazetemizde de yer almış ve binanın bu tehlike yarattığı belirtilmişti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817