7. Yöresel Kültürler Fuarı başlıyor
 7. Yöresel Kültürler Fuarı başlıyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu sene 7.’sini gerçekleştireceği Yöresel Kültürel Fuarı 29 Ağustos Perşembe günü İzmit Fuar alanında start alacak. 47 Sivil Toplum Kuruluşunun yerel ürünlerini ve kültürel zenginliklerini sergileyecekleri fuar 4 Eylül tarihine kadar devam edecek.

   

TÜRKAN KANDIRALI KONSERİ

Farklı kültürlerin bir araya gelerek tanıştığı ve kaynaştığı Yöresel Kültürler Fuarı’nın açılış töreni saat 19.00’da Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi çevresinde yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve il protokolünün katılacağı açılış töreninde Türkan Kandıralı konser verecek. Halk Oyunları gösterisinin yer alacağı açılış töreninde Kandıra’dan Hereke’ye, İzmit’ten Karamürsel’e günümüze kadar ulaşmış ürünler fuar boyunca sergilenecek. Kocaeli denince akla gelen Kandıra Bezi, Hereke Halısı, Karamürsel Sepeti ve İzmit Pişmaniyesi fuarda halka tanıtılacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817