banner2779
banner2752
banner2750

72 YAŞINDAKİ ATALAY AMCA ZABITA EKİPLERİNİ SAATLERCE PEŞİNDE KOŞTURDU

Kocaeli’de koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılmaması için her lokasyonu dezenfekte eden ve diğer birçok alanda çalışma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşların evlerinde kalması için saha çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen ihbar ve İzmit ilçesinde yapılan saha çalışmasında belirlenen Atalay Kötek ismindeki 72 yaşında ve parklarda yaşayan vatandaş, Büyükşehir Zabıta ekiplerinin koronavirüsten korunması için Büyükşehir Barınma Evi’ne götürülmek istendi. Covid-19’un ne olduğunu ve dışarıda kaldığı sürece hem kendisinin hem de toplumun zarar göreceğini anlatan Zabıta ekiplerinin tüm çabalarına rağmen Barınma Evine gitmek istemedi. Saatlerce ekipleri peşinden koşturan Atalay Amca sonunda ikna oldu, Barınma Evi’ne götürülmeyi kabul etti.

 

SAATLERCE UĞRAŞTIRDI AMA SONUNDA BARINMA EVİNE GİTTİ

İzmit ilçesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda bulunan Atalay Amca’ya, her türlü ihtiyacının karşılanacağı, tüm sağlık kontrollerinin yapılacağı ve virüs tehdidi bitene kadar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olacağı anlatıldı. Büyükşehir ekiplerinin saatlerce peşinde koşup dil dökmesine rağmen 72 yaşındaki Atalay Amca, hiçbir yardımı kabul etmedi. Çaresiz kalan ekipler, daha da ısrarlı bir şekilde konuşsa da Atalay Amca’nın inadını bir türlü kıramadı. Ekipler Barınma Evi’ne gitmesi gerektiğini sabırla ve düzgün bir şekilde anlatmaya devam etti. Sabah saat 09.00’dan 12.30’a kadar ekiplerin çabası sonunda Atalay Amca, Barınma Evi’ne gitmeyi kabul etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751