748 KARATECİ CUMHURİYET  KUPASI İÇİN YARIŞTI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 5 etaptan oluşan Karate Ligi düzenledi. 1998-2008 doğumluların katılacağı ligin ilk etabı 31 Ekim Cumartesi günü İzmit Hasan Gemici Spor Salonu'nda başladı. Lige İstanbul, Düzce, Yalova, Bursa, Balıkesir, Sakarya'nın yanı sıra Kırklareli, Tekirdağ ve Eskişehir'den toplam 25 spor kulübü katıldı. 748 karatecinin katıldığı müsabakalar sabah saatlerinde kata etabıyla başladı. Öğleden sonra yapılan seremoninin ardından müsabakalar kumite ile devem etti.

 

Tuğba Yakan, Mehmet Yakan, Bahar Erşeker ve Umay Tokcan gibi birçok dünya şampiyonu çıkarmış olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü sporcuları da turnuvada mücadele etti. Turnuvayı Gençlik ve spor Hizmetleri İl müdürü Muzaffer Çintimar, Büyükşehir Belediyesi spor Şube Müdürü Doğa Ergün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü başkanı İslam Yücel’in yanı sıra çok sayıda sporcu ve veli izledi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817