7.5 Yıl Hapis Cezası Alan Kadın Yakalandı
Karamürsel İlçesi'nde tartıştığı bir kadını bıçakladığı iddiasıyla 2,5 yıl, Diyarbakır'da uyuşturucu ticareti yaptığı suçundan da 5 yıl olmak üzere toplam 7.5 yıl hapis cezası alan kadın İzmit'te yakalandı. 

Alınan bilgiye göre Karamürsel İlçesi'nde 26 Haziran 2006 tarihinde Elif C. (36) tartıştığı bir kadını bıçaklayarak yaraladı. Polis ekiplerince gözaltına alınan C. sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılandı. Elif Ç. Karamürsel Asli Ceza Mahkemesi tarafından 2.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cezası Yargıtay tarafından onanan Elif Ç. İl Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından İzmit Çukurbağ Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde olduğu tespit edildi 

Polis ekiplerini gören Elif Ç. kaçmaya başlayınca polis ve Elif Ç. arasında kovalamaca yaşandı. Yaklaşık 500-600 metre kaçan Elif Ç. daha sonra polis ekiplerince gözaltına alındı. İl Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Elif C.'nin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Uyuşturucu ticareti' yaptığı gerekçesiyle hakkında açılan davadan 5 yıl daha kesinleşmiş hapis cezası aldığı tespit edildi 

Yaralama ve uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle hakkında açılan davalardan toplamda 7.5 yıl hapis cezası alan Elif C. poliste tamamlanan işlemlerinin ardından önce Kocaeli Adliyesine ardından da cezaevine gönderildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817