banner2779
banner2752
banner2750

8 Şubat’ta Eğitimle  İlgili Çalıştay Yapılacak.

Çalıştay programı ve hazırlıkların görüşülmesi amacıyla Seka Park’ta Maide Kafe’de bir araya gelen, KÖGYAR-DER yönetim kurulu üyelerinden Dernek Başkanı Erhan Bilgiç, Kocaeli EYUDER ve  KÖGYAR-DER İzmit temsilcisi, Ana Sultan Ana Okulu Müdürü Rumeysa Şen, Kögyar-Der Eğitim ve İstişare Kurulu Başkanı, Kocaeli Safir Koleji Müdürü Mehmet Çuhadar, Tugay Polat, Adem Kaya, Muhammet İpek,  Av. Halil İbrahim Ayvaz, Kocaeli Tokatlılar Dernek Başkanı Turan Şahin, İlbey Doğan, Psikolog İrem Karagören, Nilüfer Devrent görüşlerini belirettiler.

Eğitimde Bölgesel farklılıkların azaltılması konusu hakkında hazırlanan, görüş ve önerileri içeren rapor ve çalıştay programı ile sonucu, Milli Eğitim Bakanlığı’na iletilecek ve bu konuda yapılacak olan çalışmalara ışık tutması sağlanacak. Hazırlanan çalıştay programında, öğretmenler ve eğitimciler konu hakkında görüşlerini belirterek, açıklamalar yapacaklar. Çalıştaya özellikle eğitim camiasının büyük önem vermesi bekleniyor. Çalıştay programı 8 Şubat 2020’de belirlenecek ve duyurusu yapılacak olan salonda gerçekleşecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751