82 yaşındaki Hasan Amca'dan Erdoğan duası
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemalettin Kaflı, Başiskele programında vatandaşlarla buluştu. Kaflı, 82 yaşındaki Hasan Kuşkonmaz'ı ziyaret etti. Kuşkonmaz, ziyaret sırasında, Milletvekili Adayı Kaflı'ya 'Dava nasıl gidiyor?' diye sorarak AK Parti'nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

BU DAVAYA VE SİZLERE DUA EDİYORUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sevdiğini ifade eden Kuşkonmaz, 'Yıllardır biz, sevgili Peygamberimizin ismini söyleyen, onu anlatan bir Cumhurbaşkanı görmemiştik. Bu ülkede türban sorunu çözüldü. Geçmişte neler yaşandığını iyi hatırlıyoruz' diyerek, Cumhurbaşkanına duyduğu sevgiyi anlattı. Bir dönem Saadet Partisi'nin merhum lideri Necmettin Erbakan ile birlikte siyaset yaptığını ifade eden Kuşkonmaz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemalettin Kaflı'ya okuduğu Osmanlıca kitapları gösterdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuşkonmaz, 'Bu davaya ve sizlere dua ediyorum' diyerek Kaflı'yı uğurladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817