9 Yaşındaki öğrencisini darp etti!
 İzmit Şirintepe Mahallesi’nde bulunan 7. Boru İlkokulu 3. sınıf öğretmeni R.K.’nın, öğrencisi 9 yaşındaki B.E.’yi boğazını sıkarak darp ettiği iddia edildi.

Öğrencisinin dikkat eksikliği ve hiperaktif olduğunu ve sinir ilacı aldığını bilen öğretmenin, öğrencisini arkadaşlarının yanında tehdit etti. Hatta öğretmenin 100 tam puan almasına karşılık da “Bundan sonra senin sınav sonuçların hep 3 olacak” dediği ve boğazını sıktığı öne sürüldü.

 

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Olayı öğrenin öğrencinin annesi A.E., okula geldi. Çocuğunun boynundaki morarmaları gören anne, hastane darp raporu aldıktan sonra karakola giderek öğretmenden şikayetçi oldu. Benzer olayların daha önce de yaşandığını söyleyen öğrencinin annesi, “O zaman şikayetçi olmadım, bu sefer oğlumun boğazını sıktı. Benim oğlumun sinir hastası ve ilaç aldığını bildiği halde üzerine gidiyor. Okul müdürüne söylemiştim. Kendisinden şikayetçi olacağım” dedi. Eşi Milli Eğitim Müfettişler Kurulu Başkanı olduğu öğrenilen öğretmen hakkında soruşturma açılması bekleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817