9.Altın Kiraza Görkemli Açılış

Her partiden temsilcilerin ve STK’ların adeta akın ettiği açılış gününde şöhretlerin maçı nefes kesti. 5-5 sona eren maçta Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun 2, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da 1 gol attı. Özellikle Büyükakın’ın temposu, maç içi çalışkanlığı ve futbol bilgisi dikkat çekti. 

İLGİNÇ ANLAR

Maç içinde ilginç detaylar da vardı. Maçı başarılı kadın hakemlerimizden İlayda Nihal Çetiner yönetti. Çetiner, penaltı kararı verdiği bir pozisyonun ardından TV41 Spor Müdürü Selim Eryılmaz’dan VAR desteği aldı ve penaltı kararını iptal etti. Beyaz takım adına oynayan Özgür Kocaeli Gazetesi Spor Müdürü Hayrettin Albayrak’ın kaçırdığı 3 penaltı turnuva tarihine geçerken, maçta tam 3 kırmızı kart çıktı. Daha da enteresanı kırmızı kart gören hiçbir oyuncu sahayı terk etmedi.

VAHİT ERYILMAZ İKİNCİ YARIDA COŞTU

5-5 biten maçta kırmızı takımın gollerini Engin Koyun (2), Tahir Büyükakın, Yaşar Arslan ve Orhan Görsen atarken, Beyaz Takım adına ise, ilk yarıda saç baş yolduran ancak ikinci yarıda bitiriciliğini konuşturan Vahit Eryılmaz 3 gol attı, diğer goller Hayrettin Albayrak ve Ozan Aksu’dan geldi. Protokol üyeleri maç öncesinde yaptığı konuşmalarda turnuva tertip komite başkanı Metin Özkan ile emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817