ABDULLAH KAYIKÇI KALP KRİZİ GEÇİREREK VEFAT ETTİ..!

İyi Parti  Körfez İlçe Teşkilat Başkan Yardımcısı evinde geçirdiği kalp krizi sonrasında hastanede vefat etti. Evde kalp krizi geçiren İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Kayıkçı’nın (42) iki gün önce kalbinde sıkışma hissettiği, ilçe başkanının uyarısına rağmen hastaneye gitmeyerek çalışmaya devam ettiği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre Abdullah Kayıkçı yoğun seçim çalışmaları ve aday adayı belirlemeleri sırasında aşırı yoruldu. Kayıkçı, 2 gün önce de kalbinde sıkışma hissedince İlçe Başkanı Cahit Sürüm hastaneye göndermek istedi. Daha sonra gideceğini söyleyen ve çalışmalara devam eden Abdullah Kayıkçı, Körfez Hereke Kışladüzü Mahallesi’nde ki evinde saat 23.00 sıralarında kalp krizi geçirdi. Yakınları tarafından çağrılan ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Kayıkçı tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Bir özel labaratuarda laborant olarak çalışan ve 2 dönemdir İYİ Parti Körfez İlçe yönetiminde görev alan Abdullah Kayıkçı, Kışladüzü Merkez Camiinde kılınacak olan öğlen namazı sonrasında Yukarı Hereke’de toprağa verilecek.

Kocaeli Meydan Gazetesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ise başsağlığı diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817