ABDULLLAH KAPÇAK AKP’DEN ADAY ADAYI

Körfez İlçesi’nde, özellikle Hacı Osman Mahallesi’nde ve iş çevresinde çok iyi tanınan, yaptığı müşteriye yönelik etkinliklerle dikkat çeken Abdullah Kapçak, geniş bir seçmen kitlesine sahip. İlçede Pimapen, inşaat ve izolasyon üzerine çalışan işyerleri bulunan Abdullah Kapçak, 1975 Muş doğumlu, 1991 yılından beri Körfez’de oturuyor, evli ve 3 çocuk babası. Abdullah Kapçak, 20 personelin çalıştığı Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde ki işyerinde ilginç bir uygulamanın da sahibi olmuş. Türkiye de, müşterilerine hediye ve plaket dağıtan işyerlerinden birisi olmuş ve yeni organizeleri de hazırlıyor. Kapçak, Kasiad Körfez, Muş Derneği ve Verenel Derneği’nde de aktif görev yapıyor.

İş çevresinde başarılı projelerle dikkat çeken Abdullah Kapçak, aynı zamanda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da yakın takipçisi ve kendi deyimiyle sevdalısı. Başbakan’ın cezaevi yılları ve özgürlük anlarında hep takipçisi ve destekçisi olduğunu belirten Kapçak, Kırklareli çıkışında da Başbakan’ın yanında yer almış. Kapçak, Türkiye ‘de kurumsallaşmanın yüzde 2 oranlarında da olduğunu hatırlatarak, ‘’Biz bu düşük oranın içindeyiz. Herkesin görevi bellidir, bu şekilde de işler aksamadan yürür. Belediye Meclis Üyesi’nin görevi de mahallesinin, bölgesinin sorunlarını tespit ederek, ayda bir kez toplantı yapıp raporlar halinde başkana iletmelidir. Ben bu sistemi getirmek ve kurusallaşmaya yönelik çeşitli projelerle ayrı bir çalışma ortamı oluşturmak istiyorum. Hedef hizmet etmektir, bunun için ne görev verilirse, yapılmayanları yapan bir anlayışla, proje üreten olacağım. Başkan ve yetkililerle halkın sık sık buluşmasını ve sorunlarını aktarmasını organize ederek köprü vazifesi göreceğim’’ dedi.

Kapçak, yanında büyük bir destek gücü olduğunu sözlerine ekleyerek, ‘’Bu destek ve gücün isteği üzerine, hizmet etmek amacıyla aday adayı oldum. Aday gösterilmem halinde belediyede başkan adayım kim olursa olsun yanında olup, canla başla çalışacağım. İnsan ayrımı yapmadan hizmet için yarışacağım. AKP’de iyi bir geçmişim var, hizmetimle bunu pekiştireceğim’’ dedi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817