ACI ÖLÜM

Körfez’de bir aile dramı yaşandı. 15 gün önce doğum yaparak ilk çocuğunu dünyaya getiren genç kadın, tespit edilemeyen bir nedenle fenalaştı ve yoğun bakımda hayatını kaybetti.

Tütünçiftlik Yavuz Sultan Selim Mahallesi Seda Caddesi’nde oturan İbrahim ve Gülşen Yolcu çiftinin ilk çocukları 15 gün önce dünyaya geldi. Sıkıntılı bir hamilellik döneminden sonra çocuğunu dünyaya getiren Gülşen Yolcu (30), 5 gün bebeğini doya doya görebildi. Aziz Tuğra ismi verilen erkek bebeğini 5 gün emzirebilen Gülşen Yolcu, daha sonra rahatsızlandı. Tansiyon rahatsızlığı bulunan Gülşen Yolcu, iyileşmeyi beklerken önceki gün ağırlaştı ve Sopalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bir gün yoğun bakımda kalan Gülşen Yolcu, tüm çabalara rağmen teşhis dahi konulamadan ve 15 günlük bebeğine doyamadan vefat etti.

6 yıl önce severek evlendiği eşini aniden kaybeden İbrahim Yolcu, 15 günlük oğluyla acısını hafifletmeye çalışırken, tedavi döneminde işinide kaybetti.İki üzüntüyü birden yaşayan İbrahim Yolcu yakınları tarafından teselli edildi. Gülşen Yolcu’nun cenazesi bugün Yavuz Sultan Selim Camii’nde kılınacak öğlen namazından sonra Tütünçiftlik’te Körfez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

 

MHP KÖRFEZ’DEN DESTEK

Acılı babayı kurulan taziye evinde ziyaret eden MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve adayları Salih Şirin, acılı babaya iş bulma sözü verdiler. Taziye çadırında aileye de sabır dileyen MHP’li yöneticiler duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817