AÇILIŞ BİR SONRAKİ TARİHE

Bu tören için CHP ve İYİ Parti kalabalık karşılama gurupları ile sahaya inerken, Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve ekibi de yerlerini aldılar.

Körfez İlçe Örgütü’nün ayrı bir heyecanı vardı ama zaman yokluğu nedeniyle istenilen yeni bina açılışı yapılamadı. Bülent Yıldız, ilçe örgütü ve meclis üyeleri karşılama ekibinde tam kadro yer alırken günler öncesinden de hazırlık yaptılar.

Bu hazırlık yeni ilçe yönetimi tarafından partiye kazandırılan ilçe binasının açılışını Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptırmak içindi. Ancak, Kılıçdaroğlu ve Akşener’in gelişinin gecikmesi ve bu törene zaman kalmaması nedeniyle açılış bir başka zamana bırakıldı ve Genel Başkan ilçe Başkanı Bülent Yıldız ve ekibini sözlü olarak kutladı.

Tören öncesinde kısa süre görüşen ilçe örgütünü kutlayan Kılıçdaroğlu, yapılan çalışmaları ve meclis üyelerinin faaliyetlerini takip ettiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817