banner2779
banner2752
banner2750

AÇILIŞ MÜBAREK CUMA GÜNÜ
İKİ DEFA ÜST ÜSTE REKOR BİR OYLA SEÇİLİP KÖRFEZ SİYASİ TARİHİNE GEÇMİŞTİ

 2 defa üst üste rekor bir oyla Körfez Belediye Başkanlığına seçilerek Körfez İlçe siyasi tarihine geçen Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, açılış bombardımanına hazırlanıyor. 


Pehlivan'ın bu dönem yaparak Körfez halkının hizmetine soktuğu Körfez Belediyesinin yeni binası ve otoparkı ile Belediye önü battı - çıktının  açılışı yapılacak. 

Açılış 8 Kasım 2013 Cuma günü Saat . 14.30'da yapılacak. Açılışa tüm Kocaeli protokolünün yanı sıra Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün gelecek. Açılışın çok kalabalık olması bekleniyor.

PEHLİVAN : 400 MİLYONLUK YATIRIM YAPTIK

 Hayata geçireceği projelere de kısaca değinen Başkan Pehlivan “Tuğrul Caddesi ile Hamit Kaplan Caddelerini birleştiriyoruz. Bu çalışma iki ay içerisinde başlayacak. Bunun yanı sıra HerekeKalesinin surlarını aslına uygun inşa edeceğiz. Tütünçiftlik’teki viyadüğün altını mezbelelikten kurtaracağız. Yeniyalı da iki katlı kapalı Pazar yapacağız. Tütünçiftlik karakolunun arkasında Fatih ve Güney mahallelerine hitap edecek kapalı Pazar inşa edeceğiz. D-100’e paralel binalarda uygulayacağımız dış cephe boyası da yapacağımız çalışmalardan bazıları” dedi.  Göreve geldikleri günden bugüne  gerek hükümet kanalıyla, gerek büyükşehir eliyle, gerekse Körfez Belediyesi tarafından Körfez’in değişimi, gelişimi için yapılan yatırımların 400 milyon tl yi geçtiğini belirten Başkan Pehlivan sadece Bağdat Caddesi projesinin 15 milyon olduğunu söyledi. Başkan Pehlivan “Bağdat caddesi çalışmalarında vatandaşımızı geçici bir süre rahatsız ettik. Fakat caddeyi sadece asfaltlayıp bırakmak yerine 40 yıllık alt yapısını komple yeniledik. Elektrik hattını sağlı sollu yer altına aldık. Cadde üzerindeki boş parsellerin su, kanal, elektrik, doğalgaz hatlarını çektik. Artık asfalt kesilmeyecek. Biz makyaj yapma yerine kalıcı çözümler üretiyoruz” diye konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751