ADALET KÖPRÜSÜ’NE OTO KORKULUK MONTAJI YAPILDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından İzmit Adalet Köprüsü’ndeki çelik halat korkulukları sökülerek, yerine standart oto korkuluk montajı yapıldı. Meydana gelen kazalar sebebiyle işlevini yerine getiremeyen gergi halatları sökülerek, yerine monte edilen oto korkuluklarla köprü daha güvenli bir hale getirildi.

 

ÇELİK HALAT YERİNE OTO KORKULUK

Perşembe Pazarı önünden Kocaeli Ticaret Odası’na ulaşımı sağlayan Adalet Köprüsü üzerindeki yıpranmış ve işlevini yitirmiş 1000 metrelik çelik halat sistemi söküldü ve yerine oto korkuluk sistemi montajı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde yol, yayalar ve araçlar açısından daha güvenli hale getirildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817