banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ADAY ADAYI OLMAM DEMİŞTİ?  İSTİFA EDECEK Mİ?

 Ak Parti, 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için 1 Ekim itibariyle başvuruları almaya başladı. Ancak henüz hiçbir ilçede herhangi bir başvuru olmadı. Körfez Ak Parti İlçe Başkanı Engin Koyun hakkında yerel bir gazetede istifa edip, belediye başkanlığına aday olacağı haberine ilk yorumu Koyun yaptı;” Henüz karar vermedim”

Daha önce mevcut belediye başkanlarının tekrar aday gösterileceği ilçelerden başvuru alınmayacağını söyleyen Ak Parti, bu karardan vazgeçti.

 

KOYUN;” HENÜZ KARAR VERMEDİM”

İl başkanı Mahmut Civelek, tüm ilçelerden başvuru yapılabileceğini açıkladı. İşte bu karar üzerine Engin Koyun’un istifa edip, aday  adayı olacağı haberleri yerel basında yer aldı. Koyun gazetemize yaptığı açıklamada;” Akşam toplantı yaptık. Ancak böyle bir karar henüz verilmedi. Böyle bir durum şu an söz konusu değildir. Bu yönde bir karar alırsak elbette bunu paylaşacağız”dedi. Koyun böyle bir durum söz konusu olursa basın toplantısı ile bunu duyuracağını vurguladı. Koyun, bir süre önce ben aday adayı olmam demişti. Engin Koyun'un istifa edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826