AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatının düzenlediği 14. İlçe Danışma Meclisi haftasonu gerçekleşti. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği danışma meclisinde partiye katılımlarda oldu. yaptığı konuşmasıyla 2014 yerel seçimlerine değinen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım "Partimizin göstereceği adayımız kim olursa olsun, AK Parti teşkilatları yine hep birlik ve beraberlik içersinde adayına güç verecektir."dedi.

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatının düzenlediği 14. İlçe Danışma meclisi hafta sonu Dilovası Yıldırım Düğün Salonunda gerçekleşti. Düzenlenen danışma meclisine AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Sibel Gönül, İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı.
KARDEŞ KAVGASINA SON
İhsan Şanlı'nın Divan Başkanlığını yaptığı İlçe Danışma Meclisi'nde ilk sözü alan İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, "Başbakanımız ve hükümetimiz ülkemizde son 30 yıldır yaşanan kardeş kavgasına son vermek için kararlı adımlarla yola çıkmıştır. Zorlu ve sabır gerektiren bu yolda gösterdiği yüreklilik ülkemizi Dünya'da saygın ülkeler noktasına getirmiştir. Birlik, beraberlik, barış ve huzur içinde büyüyen, gelişen bir Türkeye hedefine hızla yürümektedir. 
BİZ HALKIZ
Böyle bir liderle çıktığımız yolda tüm azmimizi ortaya koymaktayız. Bizim siyasi anlayışımızda seçime son 1 yıl veya 6 ay kala çalınan kapılar, istenen oylar ve daha sonra bir daha ki seçime kadar hatırlanmayan vatandaşlar yoktur. Biz hiçbir zaman halkımızı unutmadık. İyi gününde kötü gününde hep kapılarını çaldık. Çünkü biz halkız, gücümüz halktır."dedi.
ADAYIMIZA GÜÇ VERİRİZ
2009 yılından bu güne yapılanlarıda anlatan Yıldırım, "Dilovası halkı bizim yaptıklarımızı görüyor. Halkımız bize hep destek olmuştur. 2009 yılında belediye başkanlığında, 2010 yılında referandumda ve 2011 yılında genel seçimlerde hep oylarımız artarak büyümüştür. İnşallah 2014'te de yapılacak yerel seçimlerde de halkımızın desteğiyle iktidarımız sürecektir. Partimizin göstereceği adayımız kim olursa olsun, AK Parti teşkilatları yine hep birlik ve beraberlik içersinde adayına güç verecektir."dedi.
99 SANDIKTA 891 GÖREVLİ 
SEçim çalışmaları hakkında da bilgiler veren Yıldırım "Seçimlerin sandıkta kazanıldığının bilincindeyiz. Yarın seçim olacakmış gibi şimdiden 99 sandığımızın her birinde 9 arkadaşımız olmak üzere 891 arkadaşımız görev yapacak şekilde çalışmalarımızı yaptık. İl Başkanımızın verdiği talimatlar doğrultusunda üye sayımızı her geçen gün artırmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu güne kadar yaptığımız üye sayımız 8730 kişiye ulaşmıştır. Bu oranlada Kocaeli'de yüzdelik oranla en çok üye yapan ikinci ilçe konumuna geldik. Partimize bugünde çok değerli arkadaşlarımız katılmakta, huzurunuzda hepsine AK Parti ailesine katıldıkları bizlere güç verdikleri için teşekkür ediyorum."dedi. Yıldırım'ın konuşmasının ardından konuşma yapan AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Nükhet Demiray ve Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık, yaptıkları çalışmalar hakkında partilileri bilgilendirdiler.
DİLOVASI MARKA KENT YOLUNDA
Ardından bir konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'da "2009 Yılında göreve gelmeden önce halkımıza bir çok vaatlerin bulunduğu seçim beyannamemizi sunmuştuk. Allah'a şükür 4 yılda seçim beyannamemizle halkımıza verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getiriken, seçim beyannamemizde olmayan bir çok projeyide hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve teşkilatlarımızla hep birlikte yaptık. Dilovası 4 yılda 200 milyonluk bir yatırımla gelmiş geçmiş en büyük hizmet atağını gerçekleştirmiştir. Dilovası her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Yapılan ve yapılmakta olan okullarımız, yakında açılışını yapacağımız hastanemiz, halkımızın huzur içersinde zamanını geçirdiği Tavşancıl sahilimiz, temelini attığımız Kültür Merkezimiz ve bu yıl çalışmalarına başlanan Dilderesi ıslah çalışması ile Dilovası marka kent olma yolunda önemli adımları atmıştır."dedi.
TEMİZ VE ALGAÇ AK PARTİDE
Yaman'ın konuşmasının ardından sırayla konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Sibel Gönül hükümetin çalışmaları hakkında bilgiler verirken son olarak konuşma yapan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, muhalefete yüklendi. Civelek konuşmasının ardından partiye katılan Necati Temiz'e rozetini takarken, Gefo Algaç'a da milletvekili İlyas Şeker rozetini taktı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817