banner2779
banner2752
banner2750

Adayları örgüt belirleyecek
CHP İzmit İlçe yönetim kurulu toplantısı dün akşam parti binasında gerçekleştirildi. Toplantıdan önce teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgi veren İlçe Başkanı Selman Yıldırım, geçtiğimiz Cuma ve Cumartesi günü katıldığı genel merkez aday adayı eğitim programını değerlendirdi. Belediye Başkan adaylığı için öncelikle tüm örgüt tabanı ve bugüne kadar çalıştığı arkadaşlarının görüşünü alacağını söyleyen Yıldırım, “Eğer bu görüşler olumlu olursa 15 Temmuz’a kadar kararımı açıklayacağım” dedi. 
 
ÇOK CİDDİYE ALINMIŞ
Eğitimlerde CHP’nin yerel yönetimlere bakış açısı, aday adaylarının halkla ilişkileri, belediye kanunları, Büyükşehir ve TOKİ’nin yaptığı kentsel dönüşümler, muhtarlar konusunda dersler verildiğini belirten Yıldırım, en son derste ise CHP’nin anlatıldığını kaydetti. Eskişehir Belediye Başkanı ile yapılan projelerin yerinde görüldüğünü söyleyen Yıldırım, “Genel merkez programa çok ciddi bakıyor. Aday adayları çok iyi bilgilendiriliyor. Aday adayı olmak isteyenler Ağustos ayının sonuna kadar bitirecek. Memurlar dışında herkesin katılması gerekiyor” dedi. 
 
KENTE HİZMET SEVDAMIZ VAR
Aday adaylığı ile ilgili yönetimdeki arkadaşlarının fikrini aldığını, 15 Temmuz’a kadar ise bugüne kadar çalıştığı tüm partililerin fikrini alacağını söyleyen Yıldırım, milletvekili, il başkanı ve genel merkezinde görüşünü alacağını kaydetti. kente hizmet etmek gibi bir derdinin olduğunu söyleyen Yıldırım, Çevre, ulaşım, kentselleşme, işsizlik ile ilgili sorunların çözümünde fikirleri olan biriyim. Partinin en geniş tabanı ile fikrimizi paylaşıp ondan sonra karar vereceğiz. Bir siyasetçi siyasetin en üst kurumuna kadar aday olmalı. Benimde bu kenttin yönetiminde yer almak istiyorum. Bu kentte hizmet etme sevdamız var. Bu sadece benim değil, tüm sosyal demokratların böyle bir düşüncesi var” dedi. 
 
EĞER DOĞRUYSA BÜYÜK YANLIŞ
Yeni Mahalle’deki 2-B arazilerinin hak sahiplerine verilmesi noktasında Büyükşehir ve İzmit Belediyesi’nin olumlu bir adım attığını söyleyen Yıldırım, ancak vatandaşların tapu işlemlerini yapmaya gittiklerinde işlemi yapamadıklarını belirtti. Belediyelerin yerin peşinatını veren herkese yerlerinin verilmesini gerektiğini söyleyen Yıldırım, “Biz belediyelerde ikinci bir emre kadar işlemlerin durdurulduğunu duyduk. Bunu araştıracağız. Eğer böyleyse çok büyük yanlışlık var” dedi. 
 
EĞİTİME 32 KİŞİ KATILDI
CHP’de belediye başkanlığı aday adaylığı için ilk eğitime Selman Yıldırım, Cüneyd Özkürkçügil, Ertuğruş Akalın, Aysun Erenkaya katıldı. Belediye meclis üyeliği için ise İlker Ulusoy, Ersin Albayrak, Ercan Topal, Servet Kulaksız, Sefa Sözer, Yusuf Özkaraaslan, İbrahim Güçlü, Süleyman Şen, Hale Meriç, Mete Toksöyle, Ahmet Elgür, Hüseyin Okur, Hikmet Soylu, İsmet Sevinç, Müfit Karakuş, Orhan Balcı, Tayfun Başsavcı, Hüseyin Akbulut, Ahmet Demir, İsrafil Doğan, Özcan Özer, Metin Ortaç, Fevziye Emre, Elman Demir, Utku Birinci, İsmet Kanık, Aynur Karasu, Zeliha Mut katıldı.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751