banner2779
banner2752
banner2750

“Adaylarımızın her biri işinin ehli insanlar”




AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Hak-İş Sendikası’na bağlı Hizmet-İş Çayırova Şubesi’nin düzenlediği programa katıldı. Programa Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ve sendikaya bağlı işçiler katıldı. Programda sendika yöneticileri ve üyelerine seslenen Büyükakın, “AK Parti hizmet çıtasını yüksek bir noktaya çıkardı. Şehri emanet edeceğimiz belediye başkan adaylarımızın her biri işinin ehli insanlardır. Önümüzdeki süreçte başarılı bir seçim yaşayacağımıza inanıyorum” dedi.

BAŞARILI BİR SEÇİM YAŞAYACAĞIZ
Konuşmasında AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, daha önce Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığı dönemde toplu iş sözleşmelerinin müzakerelerini birlikte yaptıklarını belirterek “İşçi kardeşlerimiz için elimizdeki imkanlar dahilinde elimizden gelenin en iyisini yapmak konusunda hiçbir tereddüdümüz olmaz. AK Parti hizmet çıtasını yüksek bir noktaya çıkardı. Şehri emanet edeceğimiz belediye başkan adaylarımızın her biri hemen her konuda işinin ehli insanlardır. Önümüzdeki süreçte başarılı bir seçim yaşayacağımıza inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

ÇAYIROVA’YI NAKIŞ NAKIŞ İŞLEDİK
5 yıl boyunca iyi bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Şevki Demirci ise, “5 yıl önce, bu kenti değiştireceğimizi söylemiştim, bu sürede Çayırova’nın her tarafını nakış nakış işledik. Bunları sizlerle birlikte yaptık, güzel bir belediyecilik örneği ortaya koyduk. İşçilerimizin haklarını sonuna kadar koruduk. Önümüzdeki seçimlerde birlik beraberlik içinde geçireceğiz” diye konuştu.

İNŞAATLARDA ÇOK DUVAR ÖRDÜM
Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi emeği ve emekçiyi çok iyi bildiğini belirterek “Gençliğimde inşaatlarda çok duvar ördüm, çok çalıştım. Emekçi kardeşlerimin haklarını sonuna kadar sahip çıkacağız. Önümüzdeki 5 yılda bir aile gibi olmaya devam edeceğiz” dedi. Türkiye’nin pek çok badireyi atlattığını, son süreçte ekonomik olarak uğraştıklarını söyleyen Çiftçi, “Ne yaparlarsa yapsınlar diz çökmeyecek bir liderimiz olduğunu anlayacaklar, bizim onlar için büyük bir lokma olduğumuzu anlayacaklar. Eminim önümüzdeki dönem çok daha iyi işler yapacağız” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751