banner2779
banner2752
banner2750

''ADAYLARIN AÇIKLANMASI AY SONUNU BULABİLİR''
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, kentin 19 ilçesinin partili belediye başkan aday adaylarıyla Su Otel'de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Adayların belirlenmesi noktasında 'Biraz daha sabır' dileğinde bulunan Menderes Türel, partisinde devam eden süreçle ilgili olarak şu bilgileri verdi:

"Malum gelişmeler bizim üst kuruldaki çalışmalarımızda da zaman zaman program değişikliklerine sebep oluyor. Sayın Başbakanımızın halini hep birlikte görüyoruz. Allah yardımcısı olsun. İnanılmaz bir tempoyla ülkeye çomak sokmak isteyenlerle mücadele ediyorken, diğer taraftan da genel başkanlık görevini, aday tespiti gibi sorumluluklarını yerine getirmesi gerekiyor. Belki şimdiye kadar açıklamayı planladığımız aday adaylığı, benim şahsi tahminlerime göre ocak ayının sonuna kadar uzayabilir. Daha önce de olabilir daha sonra da olabilir. Ama ben ocak ayının geçeceğini düşünmüyorum."

ADAYLAR İÇİN NET BİR ŞEY SÖYLEYEMİYORUM

Genel Başkan Yardımcısı Türel, son cümlelerinden sonra, "Süleyman Demirel gibi konuştum galiba" diyerek espri yaparken, adayların belirlenmesi için net bir şey söyleyemeyeceğini tekrarladı. "Bu ortam içerisinde bir program yapabilme şansımız çok zor oluyor" diyen Menderes Türel, İstanbul'da üç gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla yapılması planlanan üst kurul toplantısına Başbakan Erdoğan'ın ancak bir gün katılabildiğini söyledi. Adayların ancak Başbakan Erdoğan'ın onayıyla kesinlik kazanacağını da hatırlatan Türel, "Nihai karar çıkmayınca adaylar kesinleşti diye bir resmi karar çıkması mümkün değil" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel, 30 Mart yerel seçimlerinin, kendisinden sonra gelen cumhurbaşkanlığı ve 2015 genel seçimleri ve Türkiye'nin içinden geçmekte olduğu süreç nedeniyle çok önemli bir hale geldiğini söyledi. Yerel seçimlerin anahtar konumda bulunduğunu dile getiren Menderes Türel, "Bu seçimlerde tökezleyen bir partinin çok fazla toparlanacak vakti olmayacak. Ama bu seçimlerde yelkenlerini dolduran bir partinin de ondan sonraki seçimlerde işinin daha kolay olacağı hepimizin malumu" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751