banner2779
banner2752
banner2750

ADEM İVAK; ADAY ADAYI OLDU
 2014- 30 Mart yerel seçimleri yaklaşırken adaylar ve meclis üyeleri yavaş yavaş bulunduğu ilçe için hizmet amaçlı adımlarını bazen sesli bazen mütevazi bir şekilde atmaya devam ediyorlar.

Ak Parti Körfez İlçe Başkanlığına 70 üç tane AK Parti körfez belediyesi meclis üyesi aday adayı dosya verdi. Bu süreç içinde sessiz sedasız anca iddialı bir isim daha dosyasını AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem’e teslim etti.

HALKIN İÇİNDEN BİRİYİM

Dosyasını mütevazi bir şekilde teslim eden Ak Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Adem İvak;” Körfez ilçede uzun yıllardır ikamet ediyorum. Ekmeğimi buradan kazandım, kazanıyorum. Ailem burada, halkımızın sorunlarını ve sıkıntılarını biliyorum. En önemlisi pazarcı camiasının sıkıntılarını sorunlarını bire bir yaşayarak gördüm. Bu anlamda halkın içinden biri olarak sorun  ve çözüm noktasında etkili olacağımı düşünüyorum. Takdir büyüklerimizin..”dedi

ADEMİVAK KİM DİR?

1978 Kars, Akbaba doğumlu olan İvak 1989 yılından beri Körfez ilçe de ikamet ediyor. AKTİF söve ve MNY Grup ortaklarından ve yönetim kurulu başkanlığı yapan Adem İvak evli ve iki çocuk babası. Kars, Ardahan, Iğdır vakfı yönetim kurulu üyesi olan İvak  yine bazı STK kuruluşları’nda da aktif bir şekilde devam ediyor..
Körfez Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikteyken.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cihan karakuş 10 yıl önce

adem ivak bu işin üstesinden gelecek bir kardeşimizdir ve ırak ve ivak ailelerinde bu işi yapacak tek kişidir

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751