Adem İvak, Osman  Badem’i kutladı
 Körfez AKP’de, Osman Badem’in kongrede tek aday olarak sandığa gideceğinin açıklanmasından sonra, ilçenin hızla ilerleyen siyasilerinden Adem İvak, desteğini açıklayarak, Badem’i kutladı.

Yerel  seçimlerde de Belediye Meclis Üyesi adaylarından olan, daha sonra da özellikle yeni kurulan Merkez Partisi tarafından ilçe Başkanlığı teklifi alan Adem İvak, gönlünün AKP’de olduğunu ve verilen her görevi yapmaya hazır olduğunu ifade ederek, ‘’Bir başka partide görev almam söz konusu değil. Bana teklifte bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Osman Badem’e de adaylığının ve devam edecek olan İlçe Başkanlığı’nın hayırlı olmasını diliyorum. Kendisiyle birlikte, partimin başarısı için ne görev verilirse yapmaya ve canla başla çalışmaya da hazırım’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817