ADEM YAVUZ İFTARDA BULUŞTU
 VATANDAŞLARLA SOHBET

Gebzeliler, belediyenin mahallelerde kurduğu iftar sofralarında Ramazanın güzelliklerini birlikte yaşıyor, paylaşıyor. Adem Yavuz Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte oruç açan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, iftar saatine kadar mahallede incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Köşker, hizmetlere ilişkin de talep ve görüşlerini dinledi. Mahalle sakinlerini iftara davet eden Başkan Köşker daha sonra iftar sofrasının kurulduğu alana geçti. Burada tek tek masaları dolaşarak vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Köşker’e belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, AK Parti Gebze İlçe yöneticileri, mahalle muhtarı ve belediye birim müdürleri eşlik etti. 

KONU KOMŞU BİR ARADA

Adem Yavuz Mahallesi, muhtarlık önünde kurulan iftar sofrasına aileler komşularıyla birlikte orucunu açarken; iftar yemekleri uzun zamandır bir birini görmeyen dostların buluşmasına da vesile oluyor.  Yüzlerce kişinin katıldığı programda renkli görüntüler oluşurken, komşular aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.  Yemek duasından sonra bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Çocuklarımız Ramazan’ın önemini kavrayamadan büyüyor. Hayatında Hacıvat-Karagöz görmeyen çocuklarımız var. Orta oyunu veya meddahı bilmeyen çocuklarımız var.

ADEM YAVUZ’A PAZAR YERİ

Amacımız geleneksel ramazan gecelerimizi yaşatıp çocuklarımıza ileride hatırlayacakları hoş hatıralar bırakmak” dedi. Adem Yavuz Mahallesi’nde altyapı ve üst yapı çalışmalarının da hızla tamamlanarak modern bir görünüme kavuştuğunu dile getiren Başkan Köşker; mahalleye kazandırılacak semt pazarının parselasyon ve proje çalışmalarının hızla tamamlanarak ihaleye çıkılacağını Adem Yavuz’a modern semt pazarını kazandırılacaklarını vurguladı. 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817