Adnan Pala, AK Parti Derince Aday Adayı

Kalabalık bir topluluğun bulunduğu başvurusu sırasında; Pala’nın ailesi, akrabaları, partililer, dostları ile MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Celal Ayvaz, İzmit Belediye Meclis üyeleri İbrahim Elgin ve Mehmet Çetin ile muhtarlar ve STK temsilcileri hazır bulundu. Pala, başvuru dosyasını AK Parti Derince İlçe Başkan Vekili Serkan Çakıroğlu’na teslim etti.

Aday adaylarını ilçe binasında ağırlamaktan gurur duyduklarını belirten Derince İlçe Başkan Vekili Çakıroğlu, “Aday adaylarımıza destekleriniz nedeniyle teşekkür ediyoruz. 5 yıl önce de aynı heyecanlı partimize aday adayları geldi. Birlik ve beraberliğimiz açısından bu görüntüler çok önemli” dedi.

60 YILLIK DERİNCELİYİZ
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen patlama nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu belirten; şehitlerimize rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır dileyen Pala, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.” dedi.

Amacının AK Parti ailesi olarak Derince’ye hizmet etmek olduğunu ifade eden Pala, 60 yıldır Derince’de yaşayan bir ailenin çocuğu olduğunu söyledi. AK Parti Derince Belediye Başkan aday adayı Adnan Pala şöyle konuştu: “Uzun yıllar Derince’de görev yaptım. Daha sonra İzmit’ten gelen teklif ile İzmit Belediye’nde görev yaptım. Bu bilgi ve tecrübelerimi Derince için harcamak istiyorum. Derince’ye hizmet etmek için aday oldum. Partimiz ve halkımız hangi aday adayına görev verirse onunla çalışmaya hazırız. Aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Derince ve bizim için hayırlısı olsun. Derince, Kocaeli ve birlikte Türkiye’yiz.”

ADNAN PALA
1973 Gümüşhane Kelkit doğumlu. 1976 yılında ailesi ile birlikte Derince’ye yerleşen ve halen Derince’de ikamet eden Pala, ilk, orta ve lise öğrenimini Derince’de tamamladı. 1992 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Harita ve Kadastro MYO, daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 1992-94 yıllarında özel bir firmada görev yapan Pala, Derince Belediyesi’nde personel, şef, müdür ve son olarak 2011 yılında 2014 yılına kadar Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2014 yılından itibaren bugüne kadar İzmit Belediyesi’nde teknik birimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Pala, evli ve 3 çocuk babası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817