Adress Bar cinayetinde 12 yıl 6 ay hapis cezası

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında, Barlar Sokağı’nda bulunan Adress Bar’da çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş ve Hakan Çınar vurularak öldürülmüştü. Olayın ardından cinayet suçlamasıyla Vedat Kibar ile birlikte Muharrem Arpacı tutuklanırken Yaşar Kibar ile Murat Kibar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış, ardından devam eden yargılamada Muharrem Arpacı ve Murat Kibar da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Olayla ilgili davanın görülmesine Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi.


MURAT KİBAR DURUŞMAYA GELMEDİ

Davanın karar duruşmasına tutuklu yargılanan sanıklar Vedat Kibar, Fevzi Durak; tutuksuz yargılanan sanıklar Mustafa Kibar ve avukatları katılırken; davanın sanıklarından olan, 1 Mart’ta, sahibi olduğu Macho Bar’ın önünde kurşun yağmuruna tutularak öldürülen Muharrem Arpacı’nın bir numaralı katil zanlısı olarak kayıplara karışan Murat Kibar duruşmaya gelmedi. Duruşmada, öldüğü için Muharrem Arpacı’nın davadan düşürülmesine karar verdi.

 

12 YIL 6 AY HAPİS CEZASI

Görülen duruşmada, Mahkeme Heyeti öldürme suçunda azmettirici olduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Adress Bar sahibi Yaşar Kibar’ın suçsuz bularak beraatına karar verirken; tutuklu yargılanan sanıklardan Vedat Kibar ve Fevzi Durak’ın Hakan Çınarı’ı kasten öldürdükleri belirlendiği gerekçesiyle 12 yıl 6 ay, cinayet zanlısı olarak kayıplara karışan Murat Kibar’ın ise 5 yıl hapis cezası almasına karar verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817