AFİŞ ASANLAR YANDI
 İzmit’te afiş asanlara af yok. İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri, yasak olmasına rağmen elektrik direklerine, trafolara, ağaçlara, duvarlara afiş asanların peşine düştü. Zabıta ekipleri sadece bir gün de, yasak yerlere afiş asarak görsel kirlilik oluşturan 7 kişi ve kuruluşa  5500’er lira para cezası kesti.

 

SÜREKLİ UYARIYORUZ

 

Zabıta yetkilileri, afiş asılmaması yönünde sık sık uyarılara yaptıklarını buna rağmen uyarıları dikkate almayanlar hakkında yasal işlem yapmak zorunda kaldıklarını belirterek” afiş kirliliği konusunda  oldukça hassasız. Belediye olarak kentin en az 20 ayrı noktasına afiş asma panoları yaptık. Afişi olanlar  gerekli izni aldıktan sonra buralara asabilirler. Buna rağmen bazı kişi ve kuruluşlar afişlerini  duvarlara, trafolara, direklere, ağaçlara asarak görüntü kirliliği oluşturuyorlar. Zabıta olarak  asılan bu afişleri kaldırıp kişi ve kuruluşlar hakkında da en ağır para cezasını uyguluyoruz” dediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817