Ağaca asılarak öldürüldüğünden şüphelenen genci, torbacılar mı öldürdü ?
Körfez’de dün akşam saatlerinde cesedi bir ağaca asılı olarak bulunan Levent Asal’ın, ilçedeki uyuşturucu satıcılarının kurbanı olabileceği tahmin ediliyor.

Levent Asal İzmit’te asri Mezarlık  Morgunda yapılan otopsisinin ardından Körfez Bağdat Camiinde kılınan  cenaze namazının ardından Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Yapılan otopsi sonrasında, genç adamın vücudunda kesici ve delici alet izine rastlanmadığı öğrenildi. Levent Asal’ın yapılan otopsisinde, talihsiz adamın saat 16.00 ile 20.00 arasında ölmüş olduğu belirlendi.

Körfez Hacı Osman Mahallesi üzerinde Tem Otoyolunun yaklaşık 100 metre ilerisinde orman içinde ağaca asılı olarak bulunan Levent Asal’ın yine aynı mahallede Dere Sokak numara 12’de yaşadığı öğrenildi. Ailenin tek çocuğu olan Levent Asal, Rota Limanı’nda çalıştığı öğrenildi. Gübretaş Fabrikası’ndan emekli olan Mehmet Asal’ın oğlu olan Levent Asal’ın arkadaşları kendisini önceki gün gördüklerini ve gayet iyi olduğunu söylediler. Cesedi bulan ve çobanlık yapan Yaşar Yaman’da ifadesinde genç adamı 3 gün önce bölgede gördüğünü söylemişti.

Gözü yaşlı baba Mehmet Asal,  oğlunun uyuşturucu kullandığını ve bu nedenle de yargılanıp, içici olduğu için denetimli serbestlik koşuluyla bırakıldığını söyledi. Mehmet Asal, çok uyarmasına rağmen oğlunu bu çevreden kopartamadığını ve tedavi de ettiremediğini belirterek, ‘’Oğlumun çevresinde kötü arkadaşları vardı ama kendisini ayıramadık. Uyuşturucu kullanıyordu ama işine gidip geliyordu’’ dedi. Levent Asal’ın annesinin de 1998 yılında intihar ettiği iddia edildi.

Polis soruşturuyor

Olayın ardından başlatılan soruşturma devam ederken ortaya atılan intihar iddialarının zayıf ihtimal olduğu belirtiliyor. Olaya bu görüntüyü vermek için kişi ya da kişilerin Levent Asal’ın ayakları altına taş koymuş olabileceği belirtiliyor. Yetkililer, Levent Asal’ın önce ayaklarının dizlerinden bağlandığını, daha sonra da arkadan ellerinin plastik kliple bağlanıp sıkıldığına dikkat  çekiyorlar. Levent Asal’ın uyuşturucu borcu nedeniyle öldürülmüş olabileceği tahmin ediliyor.

 


Ağaca asılarak öldürülen Körfezli Levent Asal'ın babası Mehmet Asal, oğlunun öldürüldüğü iddia etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817