banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AĞADERE CADDESİNE OTOMOBİL UÇTU
 Edinilen bilgi ve iddialara göre; Körfez Yeniyalı Mahallesi Yosun Sokak adresinde trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 34DZP62 plakalı otomobil, 4 metrelik istinat duvarından dere yatağına uçtu. Olay sonrası araçta bulunan ve henüz ismi öğrenilemeyen sürücü ile Yaşar Bilgiç isimli şahıs yaralandı. Yaralanan şahıs çevredekilerin yardımıyla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

KOVALAMACA İDDİASI

Öte yandan olayla ilgili polis ekipleri hemen görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Görgü tanıklarının iddialarına göre; Otomobil, dereye uçtuğu sırada birkaç araç hızla olay yerinden kaçtı. Bu ifadeler olayın kovalamaca olduğu ihtimalini arttırdı. Alınan ifadelerden yola çıkan polis ekipleri olay yerinden kaçtığı iddia edilen şahısların peşine düştü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826