banner2779
banner2752
banner2750

AĞADERE’DE İNDİRİM GÜNLERİ BAŞLIYOR

Yapılan karşılıklı görüşmeler sonrasında Ağadere’yi bir marka yapmak ve esnafa canlılık kazandırmak amacıyla indirim günleri düzenlendi.

19-29 Şubat tarihleri arasında 10 gün süreyle yapılacak olan indirim günleri için hazırlıklar yapıldı. Yapılan afişler her dükkana asılarak ve bilbordlar, sesli duyurularla halkın alış veriş için bilgilendirilmesi sağlanacak.

Konu hakkında toplanan Ağadere Esnaf Platformu, indirim hakkında açıklama yaptı ve tanıtım afişini asmaya başladılar.

Yapılan açıklamada amacın Ağadere’yi marka haline getirmek, Körfez’in diğer mahallelerinden değil, İzmit’e ve çevre ilçelere giden müşterileri kazanmak olduğu belirtildi.

Platformun, alınan karar doğrultusunda yılda iki kez sezon başı ve sezon sonu olmak üzere indirim günleri, iki kez de Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde panayır kurulacak. Panayır günlerinde cadde trafiğe kapatılırken, indirim günlerinde bu uygulama olmayacak ve her iş yeri kendi belirlediği indirimin miktarlarını camlarına asacakları duyurularla belirtecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751