banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AĞADERE’YE PARKOMAT İSTENİYOR

Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk tarafından da daha önce gündeme getirilen ve uzun süreli otopark sıkıntısını çözecek tek formül olarak gözüken Parkomat uygulaması, UKOME’nin onayı ile uygulanabilecek.

Ağadere Caddesi’nde, özellikle uzun süreli park nedeniyle vatandaşlar araçlarını bırakacak yer bulamadıkları için çoğu zaman alış-veriş için İzmit’i tercih ediyorlar. Buna, bazı esnafın da caddeye park etmeyi seçmesi sonucu, müşteri araçları için hemen hemen hiç yer kalmıyor.

Bunun önüne geçmek için önerilen Parkomat sistemi ile cadde boyunca konulacak olan cihazlara, ücretini atan sürücüler araçlarını bırakabilecekler. Süreli olacak bu uygulama, uzun zamanlı parkı engelleyeceği için otopark sorunu çözülebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826