Ağadere’yi Artık Su  Basmayacak


Kocaeli Büyükşehir ve Körfez Belediyesi eski meclis üyesi ve gurup sözcüsü Vahit Eryılmaz, görev yaptığı dönemde gündeme taşıdığı konuyu takip ederek, İSU Şube Müdürü Alper Engin’le yeniden buluştu ve başlayan çalışmaları inceledi.

Alper Engin, çalışmalar hakkında bilgi vererek, Ağadere Caddesi alt girişine boydan boya mazgal konulacağını söyledi. Engin, bu şekilde yukardan gelen suların rahatlıkla atık su kanalına gireceğini ve caddenin suyla dolmayacağını söyledi.

Konu hakkında bilgi alan Vahit Eryılmaz, vatandaşların şikayetlerini yetkililere ilettiğini ifade ederek, “Daha önce de bu konu hakkında önerilerimiz olmuştu. Bu nedenle yapılan çalışmaları yakından takip ediyorum. Amaç, Körfez halkının en iyi hizmeti alması ve bundan sonra yağışlarda aynı sorunların yaşanmaması” dedi.

Alper Engin, mazgal koyma çalışmasının bir günde tamamlanacağını sonra caddenin trafiğe yine açılacağını ifade ederek, “Benzeri çalışmaları gereken yerlerde de yapacağız. Viyadük altında da Kuzey çıkışında bir mazgal ekleme yapacağız ve ayrıca genişletme yapılan bölümde de eğim düzeltmesi ile su birikmesinin önüne geçeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817