Ağrılılar Derneği’nde  Nurettin Kaplan Başkan

Körfez Ağrılılar Derneği’nde mevcut Başkan olan Derince Nüfus Müdürü Suat Demir, Mart seçimlerinde Derince Belediye Başkan aday adayı olacağı için tekrar göreve talip olmadı. 3 dönem bu görevi yapan Suat Demir’in aday olmaması üzerine Nurettin Kaplan başkanlığında hazırlanan tek liste oylandı.

Derneğin, Yeni Yalı Mahallesi Ağadere Caddesi’nde yer alan lokalinde gerçekleşen kongre, İstiklal Marşı, saygı duruşu ve ardından yapılan konuşmalarla başladı Nurettin Kaplan, Suat Demir’den alacakları bayrağı daha yukarılara taşımak için çalışacaklarını söyledi. Nurettin Kaplan, farklı bir çalışma sistemi uygulayacaklarını söyleyerek, “13 komite oluşturduk. Derneğimizin gençlik kolları, kadın kolları, mahalle temsilcileri ve belirlenen komitelerde sorumlu başkan yardımcıları olacak. Derneğimiz, tespit edilen fakir öğrencilere burs verme, ailelere yardım sağlama, sosyal faaliyet ve yardımlarda ilgili makamlarla köprü kurma, başarılı öğrencilerin özel okullara verilmesi gibi çalışmalar ve kültürel etkinlikler yapacak” dedi.

Seçilen yönetim listesinde; Nurettin Kaplan, İsrafil Allak, İmdat Yeğin, Ferdi Gelturan, Seracettin Kaplan, Ayşegül Çeri, Tahsin Küçük, Muhsin Ertem, Mustafa Kota, Ümit Yıldız, Ümit Tezel, Dinçer Atalay, Ramazan Geza, İrfan Özkartal, Murat Deniz, Çettin Bulut, Yücel Şahin, İbrahim Ertuğrul, İlhan Ertem, Muhittin Şengül, Hüsnü Kızılırmak, Sıdık Aydın, Nurettin Sözlü, Ahmet Ertem, Cengiz Durmuş, Bülent Akpolat, Mehmet Ateş, Nevzat Kurhan, Mehmet Gelturan, Cengiz Bilgiç ve Ferhat Ertem yer aldı.

Derneğin tanıtım ve organizasyon görevini üstlenen İrfan Özkartal, etkinliklerin düzenlenmesi ve duyurulması konusunda görev aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817