Ağrılılardan Kültürel Dergi Çalışması  ‘’ Hemşehrim’’

Körfez Ağrılılar Derneği yönetimi farklı bir çalışma ile üyelerine ve kent turizmine katkı sunuyor.

Ağrı’nın örf, adet ve ananelerinin tanıtıldığı 150 sayfalık dergi kaliteli tasarım ve baskısı ile öne çıkıyor.

DERNEK İVME KAZANDI

Dergi çalışmasında profesyonel bir ekibin görev yaptığı belirtiliyor. Bu arada göreve geldiği günden bu yana derneğe farklı bir hava kazandıran ve faal bir başkan izlenimi veren Başkan Nurettin Kaplan, ortaya çıkan bu dergi çalışmasını yaptığı ziyaretlerle protokol mensuplarına ulaştırıyor.

PROTOKOL TURU

Dernek Başkanı Nurettin Kaplan, yardımcısı İmdat Yeğin ile birlikte; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, Belediye Başkan Yardımcıları; Faruk Denli, Levent Yılmaz ve İbrahim Çırpan, Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya, Körfez Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Özel Etkin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin sahipleri Ahmet Karaoğlan, Ümit Kaya ve Fevzi Demir, ses sanatçısı Servan Zana, Murat Yeğin ve Erhan Ayvaz’a hazırlanan dergiyi hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817