Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti



Kandıra Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda 4 gündem maddesi görüşüldü. Araman Mahallesi’nde bulunan mülkiyeti Kandıra Belediyesi’ne ait taşınmazın, Aile Sağlığı Merkezi olarak İlçe Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilmesi talebi oylandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığının, "Halk Ekmek Satış Protokolü ve Yer Tespiti’’ konusunda başkana yetki verilmesi görüşülerek karara bağlandı.

İmar Şehircilik Müdürlüğünün Cebeci Mahallesinde 22/a uygulama Kadastro çalışmalarında bilirkişi belirlenmesi görüşülerek, karara bağlandı. Meclis Toplantısının son gündem maddesinde yer alan Zabıta Müdürlüğünün, "Yangın Afetine Uğraması Muhtemel Sahaların Belirlenmesi" Türlü İşler Komisyonunda görüşülmek üzere oy birliğiyle kabul edildi. Konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Turan, “Kandıra’mızı çok seviyoruz, kalpten seviyoruz. Aldığımız kararlar ile birlikte söz verdiğimiz projelerimizi hayata geçirmek için hep birlikte büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceğiz.” Bütün gayretimiz; Kandıra’mız içindir. ”ifadelerini kullandı.


Ağustos ayı meclis toplantısı Başkan Turan’ın, alınan kararların şehrimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunmasıyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817