banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

A.Haydar Bulut”Hedef yüzde 60’ı geçmek”
  

Çınarlı Mahallesi AK Parti Seçim Bürosu’nda mahalle yöneticileri ve halkla bir araya gelen AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, toplantıda seçimlerdeki hedefin yüzde 60’ın üzerinde oy almak olduğunu söyledi. Organizasyonda halkın sorunlarını da dinleyen Bulut, gerekli çalışmaların yapılacağını ve sorunların bir an önce çözüleceğini belirtti.

 

TOPLANTIYA İLGİ YOĞUNDU

Çınarlı Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ark, AK Parti SKM Başkanı Hasan Yılmazer, AK Parti Derince Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Eren, mahalle yöneticileri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. AK Parti Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, halkın yaşadığı sıkıntıları dinledi ve bu sorunların bir an önce çözülmesi için çalışacaklarını belirtti.

 

ÇALIŞMALARA DEVAM EDİLECEK

Kadın seçmenleri ile de bir araya gelen AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, dile getirilen problemlerin rutin hizmetler olduğunu ve bunların zaten giderileceğini söyledi. Toplantı sonunda seçmenleri ile bir bir tokalaşan Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, geçmişte yapılan icraatların hala konuşulduğunu ve bu çalışmalara devam edileceğini aktardı. Toplantıda çevre temizliği ile ilgili sorunları aktaran kadın seçmenler, mahallelerdeki çöplerle ilgili sorunlarını dile getirdi. Bulut, bu konu ile ilgili projelerinin olduğunu ve seçim sonrasında bu işe el atılacağını aktardı. Organizasyon sonunda mahalle seçim bürosu yakınında ki bir kahvehaneye de ziyarette bulunan Ali Haydar Bulut, burada bulunan seçmenleri ile de yakından ilgilendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826