banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Ahmed-i Hani Parkı çok güzel oluyor

 

Körfez’i baştanbaşa yenileyerek, daha yaşanabilir bir kent inşa eden Körfez Belediyesi, tarihin önemli şahsiyetlerinin isimlerini de, Körfez’de hayata geçirilen önemli projeler ile yaşatmaya devam ediyor. Son olarak Yukarı Hereke bölgesine değer katacak ve bölgeye nefes aldıracak parka Ahmed-i Hani’nin ismi verilmişti. Üç etaptan oluşacak parkta çalışmalar adım adım ilerliyor.

ÇOK AMAÇLI SALON

Projenin ilk etabında yer alan çocuklar için oyun grupları, piknik alanları ve kamelyalar tamamlandı. Fitnes alanları dışında park içerisinde, bay-bayan mescitler dışında vatandaşların cemiyetlerini yapabilmesi için 200 kişilik çok amaçlı bir salon ve kır düğünleri için alan oluşturulacak. Alanın ve halkın güvenliği için bir güvenlik kulübesi de bulunacak.

EŞSİZ MANZARA

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da parkta gelinen son noktayı yerine inceledi. Başkan Baran, “Vatandaşlarımıza nefes alabilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Hereke’nin eşsiz manzarasını misafirlerine sunacak. Çalışmaların devam ettiği Ahmed-i Hani Parkı, bittiğinde Yukarı Hereke’nin ‘incisi’ olacak” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826