AHMET-İ HANİ ' DE İKİNCİ ETAP SÜRÜYOR

Körfez’de Yukarı Hereke’nin ‘incisi’ olacak Ahmed-i Hani Parkı’nda ilk etap tamamlanarak hizmete açılmış, oyun gruplarının yer aldığı etabın açılmasına en çok çocuklar sevinmişti. Üç etaptan oluşacak olan Ahmed-i Hani Parkı’nın ikinci etabın startı verilirken, yapılacak olan kafeterya için de hazırlanan proje doğrultusunda çalışmalara başlandı.

BÖLGE İÇİN ÖNEMLİ

İkinci etap içerisinde; bay-bayan mescitler dışında vatandaşların cemiyetlerini yapabilmesi için 200 kişilik kafeterya ve kır düğünleri için alan oluşturulacak. Alanın ve halkın güvenliği için bir güvenlik kulübesi de bulunacak. Körfez manzarasının en güzel izlenebildiği alanlardan olan Ahmed-i Hani Parkı, şehrin gürültüsünden biraz olsun uzaklaşmak isteyenlerin de uğrak yeri olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817