Ahmet Önal' a Cami Derneğinden Plaket

Körfez ilçede bulunan ve ilçenin en eski camisi olan Atalar İstasyon Camisi Dernek Başkanı Zeki Nihan ve başkan yardımcısı Tayfun Balıkçı, camiye desteklerinden ötürü, iş adamı Ahmet Önal`ı makamında ziyaret ederek plaket takdim etti. Bir saat süren ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyarette konuşan Zeki Nihan, “Bugüne kadar camimize maddi ve manevi desteklerinden ötürü Ahmet Önal`a teşekkür ediyoruz. Kendisi her zaman yanımızda oldu`` dedi.


Ahmet Önal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘‘Körfez`imizin en eski camilerinden olan İstasyon Camisi`ne elimizden geldiği kadar destek oluyoruz. Körfez`de sadece İstasyon Camisi değil diyer tüm camilerimize de iş adamlarımızın destek olması ve yardım etmesi gerekir. İbadetimize yapılan bu yardımın karşılığını muhakkak alırız`` diye konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817