banner2779
banner2752
banner2750

AHMET ÖNAL, İLYAS ŞEKER’İ KAHVALTIDA AĞIRLADI
 Tütünçiftlik’te Kızılkaya Lezzet Dünyası’nda verilen kahvaltıya, AKP Kocaeli Milletvekili ve adayı İlyas Şeker, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AKP Körfez AKM Başkanı Şaban Aydınoğlu ve ilçe teşkilatı ile Erzurumlu vatandaşlar katıldı.

Kahvaltının açılış konuşmasını yapan Ahmet Önal, amaçlarının istişare ve destek olduğunu söyleyerek, ‘’Burada istişarede bulunmak, sormak istediklerimizi sormak ve destek amacıyla toplandık. Bu İlyas Şeker’le 3, kahvaltımız. Temennimiz yeni dönemde Milletvekilimize bakanlık verilmesi ve aktif olarak değerlendirilmesidir. Gönlümüz, düzen ve istikrarın bozulmamasından yanadır. İstanbul’un Fethi’nin 563. Yılını da kutluyor ve Fatih Sultan Mehmet ile fethi gerçekleştiren askerleri rahmetle anıyoruz’’ dedi.

Milletvekili İlyas Şeker’de konuşmasında, vatandaşların istikrarın bozulmasından çok korktuklarını belirtyerek, ‘’Vatandaş da istikrarın devamını istiyor. Partiye bir şey olursa ne olur diye soruyor. İstikrar çok önemli, bir olumsuzlukta bütün birikimler gidebilir, her şey değerini yitirebilir. Ekonomik yanı haricinde kardeş kavgasının bitmesi istikrar çok önemli. İstanbul’un fethi de göstermiştir ki, Türkiye çok önemli bir noktadadır. Bu nedenle 7 Haziran seçimleri ülkemiz için çok önemlidir’’ dedi.

Kahvaltı, vatandaşların sorular sorması ve karşılıklı sohbet ortamı ile devam etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751