Ahmet Önal’dan Abdullah Cesar’a veda yemeği
 Körfez’li tanınmış işadamı ve Galatasaraylılar Derneği Körfez Başkanı Ahmet Önal, İzmit’e atanan

 Körfez Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Cesar’a veda yemeği verdi.Ahmet Önal tarafından verilen yemek, ilçenin tanınmış simalarını, işadamlarını ve oda başkanlarını da buluşturdu.

Kızılkaya Restaurant’ta düzenlenen veda yemeğine ilçenin tanınmış isimleri de katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Abdullah Cesar, ilçede hizmet yaptığı yılları asla unutmayacağını söyledi. Ahmet Önal’da, çok iyi diyaloglar içinde oldukları Abdullah Cesar’dan ayrıldıkları için üzgün olduklarını, fakat uzağa gitmemesinden dolayı da memnun olduklarını söyledi. Yemek sırasında KTO Başkanı Mustafa Efe’de yaptığı konuşmada Abdullah Cesar’ın ilçeye olan hizmetlerini övdü.

Ahmet Önal ve Mustafa Efe, Abdullah Cesar’a hediye ve plaket vererek, teşekkür ettiler. Veda yemeğine,  Abdullah Cesar, Ahmet Önal, Mustafa Efe, Güngör Ayhan, Azmi Cihat Hatipoğlu, Fahrettin Fırat, Ferit Kır, Halis Bozkurt, Ali Şahin, Metin Özkan, Hakan İlgör, Köksal Söğüt, Mehmet Allak, Doğan Bozkurt, Ali Çakır, Hasan Yazıcı, Hamit Akbulut, Zihni Polat, Şener Söğüt, Yaşar Ocaklı, Halis Bozkurt, Orhan Bozkurt  ve Fehmi Gümüşel katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817