banner2779
banner2752
banner2750

Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi hizmete giriyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Gebze Beylikbağı Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi, düzenlenecek tanıtım programıyla hizmete girecek.

 

Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi hizmete giriyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Gebze Beylikbağı'nda yapımını tamamladığı kültür merkezine Gebze'nin eski belediye başkanlarından merhum Ahmet Penbegüllü'nün adı verildi. Gebze Beylikbağı Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi, 23 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00'te düzenlenecek tanıtım programının ardından hizmete girecek. Programa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu katılacak.

 

ŞEHRİN DÖRT KÖŞESİNE KÜLTÜR MERKEZLERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kültür merkezileriyle şehrin her köşesinde halkın sosyal ihtiyaçlarını karşılıyor. Çok amaçlı olarak inşa edilen kültür merkezleri tiyatrolardan konferanslara ve nikah gibi pek çok organizasyona ev sahipliği yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Gebze Beylikbağı'na da bir kültür merkezi kazandırdı.Yapımı tamamlanan kültür merkezinin bölgeyi cazibe merkezine dönüştürmesi bekleniyor.

 

2 BİN 876 METREKARE

Gebze'nin yoğun nüfusa sahip mahallelerinden olan Beylikbağı'nda inşa edilen kültür merkezi 2 bin 876 metrekare kullanım alanına sahip. Kültür merkezi zemin ve bir kattan oluşuyor. Zeminde düğün salonu ve idari kısımlar yer alırken birinci katta kurs odaları bulunuyor.

 

600 KİŞİLİK DÜĞÜN SALONU

Binada 288 kişilik anfi tiyatro salonu yer alıyor. Kültür merkezinde ayrıca 600 kişi kapasiteli bir de düğün salonu bulunuyor. Merkezde halka kurs imkânı sunacak olan KOMEK sınıfları hizmet verecek. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751